Honlap tervezés – webdesign

Az Ön igénye alapján rövid határidővel elkészítem honlapját statikus vagy dinamikus formában. A megadott arculati kézikönyv alapján alkalmazom a honlap designjét, vagy ennek hiányában új design kialakítását vállalom.

A honlapokat a leggyakrabban használatos böngészőkre optimalizálom, ezzel érve el, hogy a honlap látogatók, az értékes információkhoz azonos magas szinten tudjanak hozzáférni – használt böngészőjüktől függetlenül.

Vállalom a domainnév regisztrációt, webtárhellyel kapcsolatos ügyintézést és karbantartást. Bejáratott partnercégek állnak rendelkezésre, hogy az Ön igényeinek a legmegfelelőbb megoldást tudjuk közösen biztosítani. Az ajánlott webtárhelyek az Ön honlapjának elérését nagy sebességen teszik lehetővé, azáltal, hogy a szerverek 100 MegaBit-es vagy igény esetén 1 GigaBit-es sávszéleséggel csatlakoznak a budapesti gerinchálózatra.

Alapvető cél, a professzionális megjelenés, mellyel az ügyfél üzleti sikerei növekedését lehet elősegíteni. További fontos szempont az internettel kapcsolatos teendők segítése (akár átvállalása), és a szükséges adatok napirenden tartása

Honlap elkészítésének folyamata

Ajánlatkérés


Kíváncsi az internetelérési sebességére? Kattintson ide!